Bent u al eens langs geweest bij Occasion Center Beek? Laat dan uw ervaringen op onze website achter!

Rating: 4.6190476190476 sterren
21 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Brian
een maand geleden

Super goeie service alles netjes in orde gemaakt zodat ik fijne kilometer kan maken met me nieuwe werk bus helemaal top bedankt sjeng

Germaine Dupuis
een jaar geleden

Vandaag officieel de sleutels van mijn nieuwe auto gekregen. De vriendelijkheid, het geduld en de goede uitleg van de eigenaar beveel ik bij iedereen aan. Als er wat is Kan ik hem altijd bellen, Sjeng tot ziens en hartstikke bedankt! ik ga genieten van veel rijplezier.

Fons Pirlo
een jaar geleden

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding, zeer goede service en vriendelijk personeel.
Voor de prijs van de auto kregen we daarbij APK, nieuwe accu en 2 nieuwe banden voor. Mijn vrouw rijdt met veel plezier in de auto.

Stefanie
een jaar geleden

Aangezien mijn dochter voor de liefde naar Limburg is verhuisd en mijn auto op het kerkhof ligt en ik in Dronten woon, is een auto zeeeeer welkom! Dan kan ik weer naar haar toe

Wertz
2 jaar geleden

Oh wauw, wat zou ik graag mijn mitsubishi sleurhut uit 1989 willen vervangen.
Succes met jullie nieuwe bedrijf!!! Top actie

Natasja van Kraaij
2 jaar geleden

Alvast veel succes met jullie nieuwe bedrijf en voor de mensen die meedoen! Lijkt me leuk om de auto te winnen (als het weer kan) en een mooie rondreis te maken. Helaas al ooit een poging gedaan maar toen ben ik niet ver gekomen das pech auto weg...

Henk Walschot
2 jaar geleden

Succes met jullie nieuwe bedrijf. Veel geluk voor degene die de auto wint. Mooie geste.

Rudie Verheesen
2 jaar geleden

Proficiat en succes Occasion Center Beek team. Een auto winnen voor mezelf zou wel erg leuk zijn. Mijn peugeootje uit 2000 is echt wel aan vervanging toe. Maar er zijn vast mensen die nog harder een nieuwe auto kunnen gebruiken dan ik dus bij deze alvast gefeliciteerd winnaar. Leuke actie.

Sandra van Criekingen
2 jaar geleden

Wat een coole actie. Wie wil er nu geen auto winnen. Ik zou hem aan mijn man geven. Hij rijdt nog steeds rond in de auto, die van zijn overleden opa was 2006.
Deze auto is al 22 jaar oud, en we noemen hem Rudy, naar zijn opa.
Mijn dochter van 13 vind, dat als we met Rudy weggaan, we wel erg laag op de grond zitten. Tja dat heb je met oude auto's. Als we een nieuwe zouden winnen, zal Rudy niet weg gaan. Hij zal wachten op onze zoon, die met zijn rijbewijs bezig is. Dus Rudy je blijft nog even in onze familie, zolang als je start🤣🤣 Maar een nieuwe is altijd welkom.

R Blonden
2 jaar geleden

Allereerst gefeliciteerd en veel succes met jullie zaak! 🍀 Mooie actie ik wil wel graag een auto winnen 🥰